Koulutus

Yhdistyksen järjestämää kevätkoulutuksen 8.5.2024

Koulutuspäivän aiheina ovat palontutkinta poliisin tutkinnanjohtajan näkökulmasta sekä alus- ja venepalot. Päivän ensimmäisessä luennossa rikoskomisario Markku Laakso Sisä-Suomen poliisilaitokselta alustaa tutkinnanjohtajan näkökulmasta palojen tutkintaan. Päivän toinen luento käsittelee vene- ja aluspalojen palontutkintaa. Aiheesta saapuu luennoimaan John Gow Jensen Hughsesilta Skotlannista. Luennon kieli on englanti. Kolmanneksi aiheeksi on lisätty Iltapäivälle tutkimusprofessori Anna-Maria Teperi Työterveyslaitokselta johdattamaan meidät inhimillisen tekijän äärelle.

Ohjelma löytyy tästä

ilmoittautumaan pääset tästä

VUOSIKOKOUS

Iltapäivällä on ohjelmassa yhdistyksen vuosikokous. Yhdistyksen vuosikokous järjestetään koulutuspäivän päätteeksi ja kokoukseen toivotaan mahdollisimman runsaslukuista osanottoa. Vuosikokouksen asialista, materiaalit ja teams-linkki kokoukseen lähetetään yhdistyksen jäsenistölle erikseen viimeistään viikkoa ennen kokousta.

ILTAOHJELMA

Kevätkoulutuspäivän ja vuosikokouksen jälkeen juhlistamme yhdistyksen 10-vuotista taivalta iltaohjelman merkeissä. Vuosikokouksen jälkeen siirrymme Helsingin Eteläsatamaan ja nousemme Doris 2 -laivaan. Irrotamme ankkurit klo 17:00 ja risteilemme keväisen illan ajan Helsingin edustalla idyllisissä saaristomaisemissa nauttien laivan juhlamenusta sekä illan ohjelmasta. Juhlaamme puheenvuoroillaan ja läsnäolollaan kunnioittavat johtaja Kurt Kokko Onnettomuustutkintakeskuksesta sekä pelastuskomentaja Jani Pitkänen Helsingin pelastuslaitokselta. Risteilyllä meitä viihdyttää Karoliina Kallio duo. Huomioithan, että risteilylle myös avec on tervetullut! Illan pukukoodina on smart casual. Palaamme satamaan noin kello 21:00, johon koulutuspäivän ohjelma päättyy.