Koulutus

Suomen Palontutkijat Ry haluaa toimia edelleen vastuullisesti, turvallisuutta edistäen ja jäsenistönsä terveydestä huolehtien, joten vallitsevasta koronatilanteesta johtuen lähikoulutusta ei toteutettu viime syksynäkään. Seuraava lähikoulutus pyritään järjestämään keväällä 2022. Ajankohdaksi on suunniteltu 7-8.4.2022 ja paikkana Turku, majoittuminen ja toisen päivän ohjelma Caribiassa, harjoitukset V-S pelastuslaitoksen harjoitusalueella. Tuolloin mahdollisesti voimassa olevat kokoontumisrajoitukset voivat vielä muuttaa suuunitelmia.

Koulutus on tarkoitus toteuttaa pääosin käytännön harjoituksina ensimmäisen päivän osalta ja toisena päivän yhdistyksen vuosikokous ja ensimmäisen päivän rastien läpikäyntiä. Koulutuspäivää edeltävänä päivänä/ illalla järjestetään Teams -palaveri, jossa käydään läpi koulutuksen ohjelma, ohjeistetaan käytännön asiat ja kerrotaan ryhmäjako.

Koulutus on tarkoitettu vain jäsenille ja hinta tulee olemaan yöpymisvaihtoehdosta riippuen 315€ – 455€ välillä

Ilmoittautumaan pääset tästä ja ohjelmaluonnoksen löydät tästä

Syyskoulutus järjestetiin kevätkoulutuksen tavoin jäsenistölle suunnattuna verkkokoulutuksena keskiviikkona 27.10.2021 klo 9:00-15:30. Koulutuspäivän teema rakentui toiveiden pohjalta pitkälti alustuksiin suoritettujen tutkintojen ympäriltä.

Vuoden 2020 koulutus toteutettiin yhden iltapäivän kestävänä, jäsenistölle maksuttomana verkkokoulutuksena torstaina 8.10.2020. Koulutuspäivän teemana oli aurinkosähköjärjestelmien paloturvallisuus.


Syyskoulutus 2019 järjestetiin 12.12.2019 Helsingissä. Koulutuspaikka oli Fennia, Kyllikinportti 2, Helsinki.  Koulutuksen ohjelmassa oli asiaa savuhormien ympäriltä sekä kansainvälisenä tuulahduksena Isosta-Britanniasta 3D -mallinnuksen hyödyntämistä palontutkinnassa. Luentomateriaalit on haettavissa jäsensivuilta.  

Suomen Palontutkijat Ry:n hallitus